صحافی از شیوه های خیلی ساده تا شیوه های خاص و نفیس وجود دارد
1- صحافی با طلق و شیرازه
مطمئنا این مورد نیاز به توضیح ندارد. تنها نکته این که امکان انتخاب طلق مات و براق برای این صحافی وجود دارد.
معمولا این روش صحافی برای صحافی جزوات، فرمهای جلسات شرکت ها، پروژه های تحقیق و … استفاده می شود.
2- صحافی سیمی فنری دوبل و مارپیچ
در این روش پس از پانچ یکی از لبه های کار، با استفاده از مفتول های دوبل یا مارپیچ عطف کار بسته می شود.
برای صحافی کتاب های استفاده شده، جزوات و فرمهای جلسات شرکت ها، ماکت و پروژه های تحقیق، منوی رستوران، کافه و … استفاده می شود.

3- صحافی چسب گرم
این روش از طریق چسبدار کردن عطف کار به چسب صحافی داغ و سپس قراردادن آن داخل جلد انجام می گیرد. این روش متداول ترین روش صحافی کتاب و مجله است. که البته می توان در سایر موارد هم استفاده کرد: منوی رستوران، کافه و …، چاپ رزومه شرکت، کاتالوگ و ژورنال

4- صحافی نفیس یا جلد سخت
در این شیوه جلد و عطف کار از جنس مقوای ضخیم 550 گرمی است که با کاغذ جلد پوشیده می شود. صفحه داخلی از طریق صفحه اتصال دهنده، که به آن آستر بدرقه می گویند به محتوای اصلی متصل می شود و در نهایت پس از چند ساعت قراردادن زیر پرس خشک آماده استفاده می شود. برای صحافی انواع کتاب با جلد های گالینگور، مخملی و …، برای ساخت منوی رستوران و کافه و …، برای صحافی کاتالوگ و ژورنال، استفاده از جلد سخت بهترین انتخاب است.
5- صحافی منگنه وسط
این روش سریع ترین و متداول ترین نوع صحافی است. در فرم بندی چاپ این روش؛ باید به روش فرم بندی Booklet تسلط داشته باشید. صحافی منگنه به صورت لوپ و تخت انجام می گیرد.
نکته بسیار مهم در مورد تمام روش های صحافی
در همه روش ها به جز روش طلق و شیرازه و سیمی؛ سه طرف کار به جز عطف آن برای تراز شدن، برش خواهد خورد. بنابراین، لازم است از هر طرف در هنگام طراحی 10 تا 25 میلیمتر را جهت خلاصی برش، بستگی به اندازه نهایی کار، بدون محتوای مهم باقی بگذارید. به این معنی که از لبه کار به اندازه 10 تا 25 میلیمتر به سمت داخل؛ متن، لوگو یا قسمت مهمی از عکس نباشد که در برش نهایی از بین نرود.

با ما تماس بگیرید
ساعت کاری مجموعه
- شنبه تا پنجشنبه از ساعت 9 تا 20:30
- به جز روزهای تعطیل